Sve je Čisto(ća)

19:20 – Gogo i Toni vs. Az 07 (veterani) 2:0
Dva prijatelja su pronašla način da savladaju “goste” iz daleke Nizozemske. Po gol u svakom poluvremenu je bio recept za prolaz dalje. Daleki put je ostavio traga na ekipi Az 07.

20:10 – MNK Čistoća vs. Fast Food Popay ( veterani ) 2:1 
MNK Čistoća odlično odradila svoj posao. Osvajačima iz 2015. godine nije pomogao ni specijalitet od špinata. Nakon tijesne pobjede u prvom kolu, Čistoća još jednom u neizvjesnoj utakmici izlazi kao pobjednik.

21:00 – Westfalen Gruž vs. Mr.Wok Makarska 5:1 
U vrućem Gružu ekipa iz Makarske nije imala lijeka za Nacionalovog majstora Postružina. Odlična pozivnica da Westfalen bude dobro popunjen u sljedećem kolu.

22:00 – Biberon Amarena vs. Torcida Trogir 4:3
Kao što smo i najavili, sve samo ne lagana utakmica za Biberon. Iako su imali vodstvo od 4:0, Torcida Trogir je imala nekoliko dobrih prilika kada je vratar Jukić odlično reagirao i spasio Biberon. Nošeni podrškom svojih navijača Torcida je postigla tri pogotka i došla na samo gol zaostatka,ali Biberon je sačuvao loptu zadnjih 10 sekunda i izašao kao pobjednik iz ovog susreta.

23:00 – Mali plamen vs. MNK Sv.Josip Dugi Rat 1:2 
U zadnjoj utakmici dana gledali smo neizvjesnu utakmicu koja je rješena 20 sekunda prije kraja pogotkom Vrdoljaka. Ekipa Sv.Josip iz Dugog Rata je uspjela ugasiti Plamen, i zasluženo ide dalje.

Danas se Torcida kup ne igra. Hajduk igra utakmicu trećeg pretkola u Danskoj protiv Brondbya. Svi skupa ćemo biti uz Hajduk, a u petak se opet vidimo u Vukovarskoj. Ajmo bijeli ale!!!!