Vijesti


U SRIDU

24.7.2024.

Srijeda, 24.7.
19:00 MNK Pajaros Blancos vs. MNK Gardun
20:00 Torcida Sinj vs. MNK Skalice 2017
21:00 MNK Fortuna Povlja vs. PV Japirko
22:00 HNK Hajduk Split vs. Crni tići
23:00 Staklo Maas vs. Coca Juniors
Sedan je uri, iz Babilona miriše tuna, a nama evo Pajaros Blancosa i Garduna.
U osan se peče pizza, dječji će doć prijavit dica, a igra Torcida Sinj protiv Skalica.
Kad se malo raščisti miris tune, evo nam i Povlje Fortune. Protivnik im je PV Japirko, možda bude igra Milaković Mirko.
Da nebi neko reka da sam puka, dođite u 10 pogledat Hajduka. Ionako nemate drugdi ići, Hajduka čekaju Crni tići.
Staklo Maas i Coca Juniors za kraj, za iduće kolo samo jedan je taj.
Vidimo se večeras, 19h - Stadion Torcida kupa!

OĆE LI GRADELE UVIK OVAKO

24.7.2024.

Masgeal se okliznia odma u prvom nastupu. Klizav pod je ima prednost od 4:1 nakon poluvremena, posli i 5:2, ali je najbolji pojedinac Masgeala Elez, sa svoja 4 gola dovea utakmicu u totalni egal. U drami zadnjih pet minuta, utakmica je mogla otić na obe strane, ali je Tadić golom minut ipo prije kraja svojoj ekipi donia prolaz dalje.
Sjajnu utakmicu gledali smo u 8 uri. Opuzenci u jako dobrom sastavu nisu djelovali dobro prvo poluvrime i Gabine su imale prednost od 0:2. Vojković nakon 17 sekundi drugog dijela smanjuje zaostatak. 1:2 je na semaforu stalo sve do minutu prije kraja kada Gabine povećavaju prednost. Mataga brzim golom opet vraća Crveni patuljak u igru, ali to nije bilo dovoljno momcima iz Opuzena, pa tako Gabine s pobjedom od 3:2 prolaze u sljedeće kolo.
Sinjoretovo je bez velike drame svladalo Kepijeve anđele. Zadrani su došli sa jednom zamjenom, ali u niti jednom trenutku nisu doveli pobjedu u pitanje, te su potpuno zasluženo s ukupnih 7:2 prošli u daljnju fazu natjecanja.
Klub Navijača je kako smo i najavili ispunia sva očekivanja i sasvim zasluženo proša dalje. Prednost od 4:0 su imali nakon 22 minute igre, kad Oxa kreće s golman igračem i vraća utakmicu u neizvjesnot. Međutim KNH se lavovski boria do samog kraja, i sa 6:4 u potpunosti zaluženo proša dalje, di ih čeka Pivkan Pub.
U zadnjoj utakmici večeras, Gradele su nakon prvog dijela imale prednost od 2:0, moramo izdvojit sjajan gol Glavine, kad je glavom pogodia suprotni kantun nakon jednog naizgled bezazlenog auta. Balić i Gamulin u nastavku vraćaju Hvarane u igru, pa smo do kraja utakmice gledali odličnu predstavu. 46 sekundi prije kraja Glavina opet glavom iz nemoguće situacije s igračem na leđima pogađa okvir gola. I onda kad smo svi već očekivali penale, isti recept. Dugi balun vratara Gradela, Glavina pogodite čime prebacuje na drugu stativu, di Jukić ni kriv ni dužan gura balun u gol za veliko slavlje Gradelaša.
Hvala Dariju na još jednom, ko zna kojem uzastopnom dolasku i svima onima koji g godinama prate: Zagalo, Lado, Marino, Marinko, Mali, Luka i od mlađe garde Balići i Kekica. Vidimo se naravno i sljedeće lito!

KAKO ĆEMO S GRADELAMA?

23.7.2024.

Utorak, 23.7.
19:00 Masgeal vs. Klizav pod
20:00 CV Crveni patuljak Opuzen vs. Cb Gabine
21:00 MNK Sinjoretovo Zadar vs. Kepijevi anđeli
22:00 KNH Torcida Split vs. MNK Oxa
23:00 UVIK ĆEMO OVAKO, O.Hvar vs. Vole Gradele
Deveti je dan turnira već na redu. Deal je da igra Masgeal u 7, a must deal su patike s ćepićima, jer bi bez njih moga bit klizav pod.
Stiže nam i crveni patuljak iz Opuzena, valjda ovi iz Gabina neće bit previsoki, budu li moglo bi bit dosta dugih baluna.
Evo nam i Sinjoretova opet na našem Kupu, uvik nam ih je drago vidit. Zadrani su upali u  skupinu smrti, di im nema anđela čuvara, osim Kepijevih, koji će ih sigurno čuvat šta bolje znaju, kako njih tako i svoj gol. Bilo bi i jednima i drugima bolje da su sili u kaktus nego uletili u ovu skupinu, al šta je tu je, to su čari ždrijeba Torcida kupa u kojem nema nositelja.
Od 22h na sceni ćemo vidit i domaćina turnira, KNH Torcida Split dočekuje MNK Oxu, ekipu iz treće splitske lige. Prošle godine Klub je ima nekoliko zanimljivih igrača, ako i ove godine još mrvicu osvježe svoje redove, bit će to sigurno prava utakmica.
Pari mi se da mi zadnji odlomak ama baš svake najave glasi iiiii evo nam za kraj večeri i Hvarana. A kako neće bit kad su Forani na našem Kupu sve brojniji (ove godine napadaju s 3 ekipe), i kako im onda nećeš izać u susret sa trajektima u kojima se svaki put voze više od 4 ure...
Oni misle da će uvik ovako, a da će im bit lako, e pa - neće bit tako. Čekaju ih Vole Gradele, Pile i društvo uvik su pravi gušt za pogledat, pogotovo na Torcida kupu, jer publika stvarno voli gradele. Ove godine dobri su bili i u 1.splitskoj ligi, pa se nadaju da će formu od prvog dijela sezone prinit i u Vukovarsku.
Vidimo se na tribinama od 19h!

RUBLJE SE SUŠI U GARAŽI NA PUJANKAMA

23.7.2024.

U prvoj utakmici kod bezimenih se istaknulo jedno ime, Šime Šentija zabia je 4 komada od 7 njegove ekipe.
Rublje se opralo i suši se u Garaži na Pujankama. Kako je Grintavac najavia, Garaža uz svježu krv nakon početnog rezultatskog deficita drugo poluvrime dodala gas i parkirala pet komada u protvničku branku. Zadnjih pet minuta Intimela je smanjila zaostatak i imala još nekoliko zicera, ali je vratar Garaže Pulić bia na visini zadatka. Garaža Pujanke s 5:3 ide dalje di ih čeka C.B.Emanuel.
Cestogradnja je u manje od uru vrimena sagradila put do sljedećeg kola. Po imenima, jedna od jačih ekipa na Kupu s glatkih 8:0 slavila je protiv C.B. Latino&Miss.
U odličnoj utakmici u 23h, Optički Centar Gvozdanović je nakon prvog poluvremena ima prednost od tri razlike. Kosti se vraćaju u utakmicu s dva gola i do tri minute prije kraja gledali smo dramu, međutim Kelez i Kapetanović su izoštrili dioptriju Kostima s dva komada, te odveli svoju ekipu zasluženo u sljedeće kolo.