Volej ala van Basten

Rezultati jučerašnjih utakmica:

20:00 MNK Čistoća – Sun city (vet. četvrtfinale) 4:3
Gledali smo neizvjesnu utakmicu do samoga kraja. Čistoća je povela autogolom Vukašina nakon dvije minute igre. Sun city je bio blizu izjednačenja, uzdrmali su vratnicu, i odma u idućem napadu uslijedila je kazna, 0:2. Sun city je ubacio u brzinu više i već do poluvremena poravnao rezultat na 2:2. Odmah u nastavku Čistoća vraća gol prednosti, a po drugi put Sun city pogotkom Uvodića stvari vraća na početak. Dražen Jurčić postiže pobjedonosni gol i odvodi svoju ekipu u polufinale.

20:50 Pršutana Perajica vs. Zrno Soli (finale grupe A) 4:2
Pruštana Perajica odigrala furioznih prvih sedam minuta i povela 3:0 što je bio rezultat prvog poluvremena. U nastavak susreta Zrno Soli ulazi odlučnije i dolazi na samo gol zaostatka, ali više od toga nisu mogli. Tek što se krenulo s centra Palavra pogađa za 4:2 i stavlja točku na i.

21:50 Beach bar Cool Žnjan vs. Biberon Maraska (finale grupe H) 1:2
Kao i što smo očekivali, pravi derbi. Čvrsto i s jedne i s druge strane, po četiri akumulirana prekršaja u prvom poluvremenu. Kad se činilo da ćemo na poluvrijeme otići bez golova, impresivan volej Perišića dvije sekunde prije kraja dovodi Biberon u vodstvo. Nikola Pavić podiže na 2:0 nakon lijepog duplog pasa i čini se rješava pitanje pobjednika. Ali malo više od tri minute prije kraja, penal za Beach bar Cool kojeg je realizirao Kazazić i smanjio na 1:2. Ipak dalje ide Biberon Maraska, uspjeli su sačuvati vodstvo iako je Beach bar pokušao i s golman igračem zadnju minutu.

22:50 MNK Ploča Tipster Zadar vs. Zlatko Celent A.Š.Kružni tok (finale grupe B) 1:3
Tvrda utakmica s malo šansi u prvom poluvremenu. Zadrani su imali inicijativu, ali do gola nisu mogli. Najbliže vodstvu su bili u zapletu prvog poluvremena kada stativa spašava Celent. Ne zabiješ, primiš. Bezmalinović se lijepo okrenuo oko igrača i doveo Celent u vodstvo. Zadrani se ne predaju, i zasluženo dolaze do izjednačenja. Da neriješeni rezultat ne potraje dugo pobrinuo se Ante Rađa, a pitanje pobjednika je odlučio Sočo.