34/35

24.8.2023.

SRIJEDA, 23.08.
20:00 Skotne pume vs. Hercegovac Visoko potkrovlje (3.mjesto veterani)
20:55 Red Baron Beer & Whiskey Bar vs. Caffe bar Sea Wolf (polufinale mladi)
22:00 Sv. Josip Dugi Rat Jako sport vs. Volarević Promet Karliko Vila Bili (polufinale mladi)

Skotne Pume ili Hercegovac VP? Bronca čeka jednoga. Ko se uspia brže oporavit? 
I jedni i drugi su u polufinalu odigrali praktički sličnu utakmicu - pali su bez ispaljenog metka. Kuditi ih nećemo jer su cili turnir odigrali sjajno, sve do predzadnje stepenice. Tako da ništa nećemo puno najavljivati, dođite pogledati u 20h ko je smoga snage i rekupera se da zadnju utakmicu ove godine na Kupu završi sa stilom.
Najavu mladih ćemo isto maksimalno skratiti, jer treba biti realan i reći ko god je uša u polufinale, tu je apsolutno zasluženo i nema tu puno priče. O ekipama smo već pisali, tako da sve su karte otvorene.
U 20:55 prvo polufinale u mladima, Red Baron Beer and Whiskey bar s jedne, Caffe bar Sea Wolf s druge strane. Sudar titana. Iako su igrači Red Barona ovo lito dizali kante po turnirima, ovo im je sigurno najveća utakmica dosad. Sea Wolf ima iskustvo igranja ovakvih dvoboja, 2019. su protutnjali Kupom. Ekipi nije odabrao Đelo Hadžiselimović, već Marin Babić koji te kultne 2019. nije minja majicu cili turnir, reka nam je tada da mu je to sritna majica. U istoj je i ove godine ako se ne varamo, ako nismo u pravu, Babiću unaprid izvini. Neki će reć praznovjerje, ali dobitna kombinacija se ne minja...isto ka i prva postava koju će možda morat minjat s obzirom da se šuška o izostancima nekoliko važnih igrača...jeli to neka patka ili ne, vidit ćemo večeras...
Drugo polufinale bit će ništa manje zanimljivo. Baš kako smo i najavljivali i jedna i druga ekipa nisu dale svoj maksimum do četvrtfinala, kada su i jedni i drugi odigrali najbolju svoju utakmicu ovog lita, a uz to su i  bili praktički kompletni. Marčić, Burilović-Srdar i Jurić s jedne strane, Sršen, Arar i Hrkač s druge, namučili bi bilo koju obranu. Priključio im se i ostatak tima, Volarević Promet Karliko Vila Bili je imala čak 6 različitih strijelaca, a i Kulušić s jedne i Medić s druge strane brane na visokoj razini.
Svašta bi još mogli pisat, ali u sve ostalo dođite se uvjeriti sami.
Torcida kup - večeras u 20h!